Sommergrilling torsdag 9. juni på Emmaus kl 19:00.

Grillgjeng fra 2009

Velkommen til grilling ved Emmaus stranden på Storhaug torsdag 9. juni. Det er en offentlig grill der, men vi vet jo ikke om den er ledig. Undertegnede tar med en liten grill selv så det vil være plass på denne, og suppler gjerne med egen grill om du har behov for stor kapasitet 🙂

Det er meldt fint vær hele uken, så det ser ut til at det kan bli en fin kveld. Emmaustranden kommer du til med bil ved å kjøre ned til Ramsvig og følge turveien langs sjøen til første badeplassen. Kartlenke:

https://goo.gl/maps/tYtLEfMxQeApYpeo9

Ta med mat og drikke etter eget behov, gjerne noe å sitte på og varme nok klær til at det ikke blir ubehagelig. Det er fint å bade om noen har lyst til det, men vanntemperaturen er ikke for alle enda.

Velkommen

%d bloggere liker dette: