Medlemsmøte 9. mai 2022

Neste medlemsmøte blir 9. mai, samme sted som sist i Kjell Arholmsgate 37 kl 19:00

Vi hadde tenkt et møte hvor vi kunne tatt med diverse gammelt utstyr og sett om vi kan sette dette opp til litt alternativ bruk eller bare få noe som ikke fungere til å fungere igjen. Ikke noe fast opplegg, men møt opp med noe du vil skru eller knotte på så kan vi se om vi kan gjøre noe som kanskje kan være nyttig eller ei.
Å sette opp eldre maskiner til diverse servertjenester er ganske rett fram på gamle maskiner med Intel prosessor hvor de kan kjøre eks Ubuntu Linux problemfritt med ønsket serverfunksjonalitet. Hjemmeautomatisering, noen som har utstyr og erfaringer å dele?
Håper noen kan synes det er interresant tidsfordriv en mandagskveld.
Hadde vært kjekt om noen av den «gamle» «SMLUG» gjengen også vil være med igjen  🙂 (Hansi, Joakim mfl.)

%d bloggere liker dette: