Sommeravslutning i SMUG, mandag 26. juni 2023

Vi vil som vanlig ha en sommeravslutning, vi forsøker med mandag 26. juni kl 18:00 og tenkte at vi denne gang kan ha det ved dagsturhytta i Randaberg på Vistnes. Det er i nærheten også en stor gapahuk, så det er mulighet til å få grillet etc uavhengig av vær.

Parkering om du kommer med bil ved Vistnestunet. Kartlenke: https://goo.gl/maps/zetJVebmmkoEeZww7?coh=178573&entry=tt

Dagsturhytten ligger ca 10 minutts gange på grusvei. (Plassering på Google stemmer ikke helt, men kommer du seint følg grusvegen på nordsiden av gapahuken og ut til hytten som ligger med utsikt vestover.)

Håper mange tar seg tid. Ta med det du vil spise og drikke selv. Jeg tar med den lille grillen som vanlig, så det er plass til mer enn min mat 🙂

Dagsturhytten i Randaberg på Virtnes.

%d bloggere liker dette: