Om oss

Om oss…

SMUG er en non-profit gruppe for vanlige brukere og entusiaster. Den forsøker å orientere seg om- og inkludere alle typer bruk av Macintosh datamaskiner.
SMUG er altså en Mac brukergruppe, (Stavanger Mac User Group) en av de eldste i landet startet allerede i 1985. I starten ble møtene avholdt på Høgskolen i Rogaland (nå UiS), deretter endel år på Madlavoll skole men er nå tilbake til utgangspunktet på UiS.
Vi samles til møter ca 1 gang i måneden i vinterhalvåret – skjeldnere i sommerhalvåret.

På møtene forsøker vi å ta opp temaer som medlemmene kan være interresert i (er alltid interreserte i tips om hva dette er ).
Tema som tas opp kan være alt fra presentasjon av ny maskinvare og programvare til programmering, videoredigering, bruk av verktøy, workshop, mm  hvor vi får presentasjoner av programvare, titter på ny maskinvare, deler tips og erfaringer med Mac og Mac OS.
Vi har for tiden ca 60 personer på e-postlisen, men medlemstallet har variert mye opp gjennom årene. Vi har ikke vært flinke å fortelle at vi eksisterer.. Medlemmene kommer fra Stavanger og omegn -(der omegn er ganske stor) Vi driver til daglig med mye forskjellig. Noen bruker Mac i arbeidet, andre ikke, og hva vi ellers driver med til daglig er svært variablelt, vi har studenter, vaktmester, lærere, ingenører, akkitektere, musikere og pensjonister. Kunnskapsnivået om Mac varierer fra proff til hjelpeløs.
Møtene er åpne for alle som vil komme.
Er du interresert send en mail til Pål (adressen under) og du blir lagt inn i mailinglisten og får informasjon om møter mm. Ellers finner du mye nyttig informasjon på forumet.

SMUG er en av de eldste brukergruppene i landet og ble startet i 1985. I starten ble møtene avholdt på Høgskolen i Rogaland (nå UiS), deretter endel år på Madlavoll skole og nå tilbake til utgangspunktet, men er nå tilbake til utangspunktet på UiS. Brukergruppen har møter omtrent en gang i måneden hvor vi forsøker å ta opp temaer som medlemmene kan være interresert i (er alltid interreserte i tips).

Temer som tas opp kan være alt fra presentasjon av ny maskinvare og programvare til programmering, videoredigering, bruk av verktøy, workshop, mm

Er du interresert send en mail til Pål (adressen under) og du blir lagt inn i mailinglisten og får informasjon om møter mm. Ellers finner du mye nyttig informasjon på forumet (som er felles med SLUG -derfor SMLUG)

Kontakter for SMUG er for 2018:

Pål Bårdsen, pal@bardsen.net
og Jan Frick, leder, Jan@Frick.biz

For å bli medlem kan du sende email med navn og adresse til Pål Bårdsen,pal@bardsen.net så vil du få oversendt kontonummer for å kontigenten for 2018 som er på 50kr.

Legg igjen en kommentar