Møteplan høsten 2011

Vi har nå satt opp datoer for møtene for resten av i år. Har satt opp forslag til temaer, dersom du har et godt forslag til annet å ta opp tips oss gjerne.

Datoene ligger inne på iCal

19 september Nye maskiner og Lion, nå fungerer ikke PPC programmer lenger, er det en måte å få gjort det alikevel?

17 oktober Alternative programmer (til gamle PPC programmer) og nye programpakker for løven. Vi deler erfaringer og ser på alternativene. Har du et program du er har problemer med å finne alternativer til eller har funnet et alternativ? Del infoen med andre.

14 november WordPress, Joomla etc. Hvordan sette opp dette, plugins, maler og hvordan administrere dette. Setter opp wordpress både med MySQL og med det innebyggede SQLite. Det siste en løsning hvor du ikke trenger installere noe programvare på maskinen utover wordpress med plugin.
12 desember Julemøte med gløgg, julekaker og Workshop?

%d bloggere liker dette: