Sommeravsluting 15 juni ved Ramsvik klokken 18.00

Også i år satser vi på å ha en samling ute i det fri før sommeren. Siden vi i år tar dette på en mandag satser vi på å ha det sentralt og vi fant ut at badeplassen ved Ramsvik (Bak Vaisenhuset mellom Rosenli og Ramsvik) var en fin plass. Forutsetter jo at været er bra så vi har en backup plan med plenen oppe ved UiS hvor det er litt overbygget.
ramsvik-lite
For å komme dit kan du sykle via Rosenli, følg da turstien langs sjøen, kommer du med bil er det stor parkering ve Midjord stadion, gå så ned til skolen (venstre side av viken) og følg turstien 2-300m som på bildet over.
Satser på at alle tar med seg det de vil spise og drikke selv. Har du en liten grill kan du ta med denne, men undertegnede tar med en liten grill så det går an å grille etter tur på den.
Det kan være lurt å ta med noe å sitte på, og gjerne en varm genser. Badetøy kan også være kjekkt. Det er gode bademuligheter både for dem som liker vasse ut og dem som liker å hoppe idet.
Håper mange tar seg en tur nedom neste mandag.

%d bloggere liker dette: