Årsmøte 2008

Det ble avholdt medlemsmøte/årsmøte på UiS mandag 26 januar 2009. Som vanlig når det står noen år om årsmøte i innkallingen ble oppmøtet labert. Dette medfører at de får som kommer kan bestemme mye om hva og hvordan vi skal drive gruppen.

Følgende ble bestemt på møtet:
Innkalling til årsmøte, Årsmelding og regnskap ble godkjent
Kotigenten for 2009 ble det besluttet fortsatt skal være 100kr.

Det var få som betalte kontigent i fjor slik at totalt gikk gruppen med et underskudd på rundt 600kr, for neste år kutter vi ut e-post i domenet og sparer 125kr på det. Ellers må vi i år sende ut mail tidligere for å få medlemmene til å betale kontigenten.

Møtedag for medlemsmøtene skal være mandager i 2009. Hva vi skal ta opp på møtene ble diskutert og noen av forslagene var følgende:
-Lyd    -midi/analog/Logic/cubase/Garageband etc.
-Lyd -noteskriving   -Finale, songwriter etc
-Førstehjelp software -hardware

Sommeravslutning vil vi ha i år også– forlsag til sted, Vassøy, Ølberg, Hålandsvatnet ved gapahuken, Ramsvik.  Vi satser på å ta sommeravslutningen i begynnelsen av juni.

Møter vil komme i slutten av månedene framover
Vi må sette opp kalendern tidligere. -(Skal prøve å få ut en møteplan fram til sommeren i løpet av et par uker)

Vi bør ta kontakt med Eplehuset ang rabattavtale for medlemmene, dette fikk vi ikke diskutert på medlemsmøtet der nede pga styret fikk alle uforutsette møter/reiser på planen denne dagen.

For å skrive innhold på nettsidene her kan alle medlemmene få tilgang, du trenger også bruker for å kunne kommentere på sidene. Send en mail til Pål så gir han deg tilgang og kan hjelpe deg i gang. Du kan også få din egen iSmug IMAP epost med web-klient.

%d bloggere liker dette: