Velkommen til julemøte i Smug

Det nærmer seg jul igjen med stormskritt, og da også julemøte i SMUG. Mandag den 15 desember klokken 19.30 samles vi til en uformell julesamling. Som i fjor blir dette på UiS i Hotellfag bygget.
Det vil som vanlig bli gløgg og noe å tygge på. Og tradisjonen tro satser vi også i år på å ha juleutlodning. Da er betalt medlemskontigent loddet. De som har vært litt sene med å betale har fremdeles anledning, og kassereren tar med notisblokk om noen vil betale på møtet. 

Vi planlegger ikke å vise noe spesielt, men vi har prosjektoren klar så det er muligheter for å gjøre dette om noen er interresert i å presentere noe eller noen har noe smart å vise, men dette kan vi ta på sparket. Eksempler er Open Office 3.0, Opera10. Kanskje det hadde vært tøfft med en iSmug.no t-skjorte og noen har gode ideer til design?

Uansett er alle interreserte velkomne til møtet og vi håper mange setter av en mandagskveld i sammen med andre Mac interreserte.

%d bloggere liker dette: